»Slovenska literatura od A do Ž«

v petek, 1. aprila 2016 ob 20. uri v Festivalni dvorani na Bledu.

Gre za predstavo, ki odgovarja na vsa bistvena vprašanja o slovenski literaturi: Kakšna je razlika med Novo revijo in revijo Nova? Ali je prečka Cirila Zlobca resnično v obliki knjige in ali zbrana dela Ivana Cankarja res gorijo dlje kot tista od Miška Kranjca in tako dalje?

Naj vas literarna tematika ne prestraši: skrb, da bi v predstavi lahko izvedeli kaj pretirano pametnega je odveč – o šesti umetnosti bo predaval Lado Bizovičar, ki knjige uporablja predvsem kot obtežilnik za neplačane položnice in občasni domači herbarij. Da bi pa zadevo ohranili na vsaj zmerno dostojni kulturni ravni, se mu bosta na odru pridružila akademsko izobražena (diplomi sta po naših ocenah videti kolikor-toliko verodostojni) igralca Jaša Jamnik in Jernej Čampelj. Tokrat je režijsko taktirko prevzel Primož Ekart, pod tekst pa se je podpisal odlični in duhoviti Jure Karas.

 

Nobene skrbi torej ni, da se ne bi dve uri odlično zabavali, hkrati pa z nakupom vstopnic za obisk te predstave pomembno pomagate pri ohranjanju dejavnosti v klubu, predvsem pri zagotavljanju prepotrebnih sredstev za financiranje osnovne dejavnosti dela z mladimi igralkami in igralci. Vse ljubitelje kulture, športa in odbojke  prosimo, da pomagate na ta način, da se udeležite predstave. Povabite tudi svoje bližnje, prijatelje, znance …

 

Karte so po ceni 20 EUR na voljo pri članih upravnega odbora kluba, trenerjih in na Turističnem društvu Bled in si jih zagotovite tako, da stopite v stik z njimi na katerikoli način.

 

Zahvaljujemo se vam za vašo podpora in želimo obilo užitka na predstavi.

 

Odbojkarski klub Bled