Spoštovane gospe in gospodje, dragi sopotniki,

oglašamo se vam v zvezi s potovanjem v Sankt Peterburg, ki smo ga načrtovali za letošnji september. Glede na trenutno negotovo epidemiološko stanje v Rusiji smo se odločili, da naše potovanje prestavimo na naslednje leto. Natančen datum potovanja bo določen naknadno (pomlad ali jesen 2021), ko pa bo termin znan, vam bomo informacijo takoj posredovali. V kolikor v Rusiji ne bo bistvenih tehnično-potovalnih sprememb, bo potovanje potekalo v skladu z že znanim programom, enako velja tudi za ceno potovanja. V vsakem primeru bomo revizijo programa opravili proti koncu letošnjega leta in vas v začetku prihodnjega znova povabili k potrditvi vaše prijave. Tedaj bomo urejali tudi vse formalnosti v zvezi s plačili in vrednotnicami.

Da pa bi letošnjo jesen vendarle odpotovali skupaj in spoznali kulturnozgodovinske kraje v centralno evropskem prostoru, ki so vezani tudi na našo domovino, smo za vas pripravili poseben program potovanja v Nemčijo po ugodni ceni z obiskom slikovitih mest Landshut, Regensburg in Nürnberg. Na pot vas – ob izpolnjenih potovalnih pogojih, kar bo znano na pragu jeseni – vabimo konec letošnjega oktobra. Glede na to, da imamo vaše podatke že zbrane, bo za prijavo na potovanje v Nemčijo zadostovalo le vaše kratko povratno sporočilo.

 

2020.10.23._Landshut_Regensburg_Nurnberg_Bled

 

V upanju, da se bodo razmere umirile in da bomo naslednje leto obiskali Sankt Peterburg, vas lepo pozdravljamo in vam želimo veliko zdravja ter vse dobro!

Damjan Sova

 

AL ars longa d.o.o.

Gosposvetska cesta 7

1000 Ljubljana

T: +386 1 200 60 60

marketing@arslonga.si

www.arslonga.si